001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Han Solo Film – Az első hivatalos kép
22
2017. feb
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Képek

A kamerák teljes gőzzel forognak az ikonikus és kalandvágyó színészekkel, és persze mindenki kedvencével, Chewbaccaval. A tegnapi napon hivatalosan is megkezdődött a főszereplők számára is a még mindig cím nélküli Han Solo spin-off forgatása a londoni Pinewood Studiosban. A film a “Star Wars: A New Hope” előtti történetet fogja bemutatni, beleértve egy messzi, messzi galaxisban megismert gazfickó megismerését is.

hansolo_bts_001.jpg   

A filmet Phil Lord és Christopher Miller rendezi, a szereplőgárda pedig olyan csillagokból áll össze, mint Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, és Phoebe Waller-Bridge.

,,Nézzétek, mennyi inspiráló ember van körülöttünk, egyedi hangokkal, és mindannyiuknak egy közös célja van: nagyot alkotni, nem pedig egy kis rövid csodát.” – mondja Lord és Miller – ,,Nem tudunk semmilyen vicces dolgot mondani, de nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy együtt dolgozhatunk ezen a nagyszerű projekten.”

A film egyébként jövőre, 2018. május 25-én érkezik a mozikba, az első kulisszák mögötti képet pedig a galériában megtekinthetitek.

Filmek > Han Solo Spin-off Film (2018) > Forgatási képek > 2017. Február

}