001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
EXKLUZÍV: Emilia új főszerepet kapott
27
2017. jan
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

A Fox 2000 és a Temple Hill összeállt, hogy egy új sikerfilmet alkosson meg a ‘Csillagainkban a hiba‘ című dráma rendezőivel, Scott Neustadterrel és Michael H. Weberrel, mégpedig a dél-korai ,,The Beauty Inside” című film adaptációját fogják elkészíteni, és a főszerepben ki mást láthatnánk, ha nem Emilia Clarke-ot?

Az eredetileg Drake Doremus websorozat alapján készült film történetének gyártási jogáért rengeteg stúdió és producer állt sorba, de végül a Fox 2000 nyerte meg a remake elkészítés jogát. A hat epizódból álló 2012-es sorozatot akkoriban az Intel és a Toshiba rendezte, a főszerepben pedig Mary Elizabeth Winstead és Topher Grace állt, és Emmy díjat is nyert.

A történet középpontjában egy férfi áll, aki minden egyes nap egy másik ember testében ébred – és egy nő, aki a külsejétől függetlenül szereti őt.

A Fox 2000 film női főszerepét Emilia Clarke kapta meg, ő lesz tehát az a nő, aki a testet cserélt férfi szerelme. A férfi főszerepért folyamatosan folynak a meghallgatások, várhatóan nyáron kezdődhet el a film forgatása.

}