Szerelmi élet

 

Emilia Clarke és a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane 2012-ben kezdett el randizni. Szinte tökéletes párként emlegették őket, de 2013-ban váratlanul a szakítás mellett döntöttek. 2016-ban Emilia a Marie Claire magazinnak elárulta, hogy rengeteg kéretlen tanácsot kapott a kapcsolatával kapcsolatban. Később felröppentek pletykák, hogy Seth adta ki a színésznő útját, de ezt nem bizonyította semmi.

Pletykák

2012-ben Emiliat összehozta a sajtó a Trónok harca kollégájával, Richard Madden-nel, illetve a Gotham színészével, Cory Michael Smith-szel is, de nem bizonyította semmi, hogy valóban közük lett volna egymáshoz. Később a sajtó James Francoval is összeboronálta, aki elmondta, hogy számára Emilia testesíti meg a NŐT, de semmi nem történt közöttük, ahogy Jared Letoval sem, akit teljesen lenyűgözött a színésznő gyönyörű szeme.

Természetesen a Trónok harca Jon Snowját alakító színésszel, Kit Harringtonnal is összeboronálták, de közöttük kizárólag mély barátság van, sőt, már-már testvéri szeretettel törődnek egymással.

Legutoljára a Terminator kollégájával, Jai Courtney-jel boronálták össze, de Clarke ezt a kapcsolatot is cáfolta, de kifejezetten örült, hogy megtévesztették a rajongókat, hisz szerinte ez annyit jelent hogy jól alakították a szerepüket a képernyőn.