Kampányok és hirdetések

Lisa’s Story (2009)

A Szamaritánusok új adománygyűjtéssel kapcsolatos televíziós kampányban Emilia Clarke egy fiatal nő, Lisa karakterébe bújik, aki átélte a visszaélések borzasztó hatását és rendkívül elkeseredett, de ugyanakkor reménnyel telve erőt merít ahhoz, hogy felvegye a kapcsolatot a szamaritánusokkal. A reklám Lisa pozitivitásával zárul, hangsúlyozva, hogy megtette az első lépés az újrakezdés érdekében.

Dior (2015)

2015. őszén a neves francia márka, a Dior felkérte Emilia Clarket, hogy legyen az arca legújabb ékszerkollekciójuknak, a Rose des Vents-nek. A gyönyörű színésznő azonnal igent mondott a felkérésre, és ezzel sor került első kampányára a luxustermékek között. A kampányhoz Patrick Demarchelier készített Emről fotósorozatot a Madame Figaro számára.

 

A kollekció sárga és vörös arany, gyémánt, fehér arany gyöngyház és rózsaszín opál ékszereket tartalmazott. Emilia Clarke ezzel olyan Dior képviseleti nagykövetekhez csatlakozott, mint Rihanna, Jennifer Lawrence, Marion Cotillard, Charlize Theron, Natalie Portman, Johnny Depp és Robert Pattinson.