Filmek

Spike Island
Év: 2012
Szerep: Sally Harris

Adott öt fiatal barát, akiket semmi nem állíthat meg abban, hogy részt vegyenek kedvenc bandájuk, a The Stone Roses koncertjén.

Shackled
Év: 2012
Szerep: Malu

A cirkuszi fogságban tartott Malu kétségeesetten próbál megmenekülni férje elől. Ahogy izgatottan várja a lehetőséget a sötétben a szökésre, egy nem várt felfedezés visszatartja.

Dom Hemingway
Év: 2013
Szerep: Evelyn Hemingway

Tizenkét hosszú esztendőt húzott le a sitten Dom Hemingway, a nagymenő betörő. A laza, szabad szájú és veszedelmes fickó végig tartotta a száját. Ám most, hogy kiszabadult, úgy érzi, hogy ideje rendezni a számlát, megkapni a jutalmát, hogy nem énekelt a zsaruknak. Legjobb barátjával az oldalán Dom meglátogatja a maffiafőnök Mr. Fontaine-t, de csalódnia kell benne. Különben is, fontosabb lenne, ha rendezné a kapcsolatát az elhidegült lányával, Evelynnel. Dom azonban a saját feje után megy.

Terminator Genisys (Terminátor 5)
Év: 2015
Szerep: Sarah Connor

John Connor, az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert, hogy védje meg Sarah Connort és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre. Reese őrmester a múlt ismeretlen változatában találja magát, ahol különös szövetségesekre talál, köztük egy új T-800-as Terminátorra, a Védelmezőre. Veszélyes új ellenségekből sincs hiány, és szokatlan a küldetés is: helyre kell állítani a jövőt.

Me Before You (Mielőtt megismertelek)
Év: 2016
Szerep: Louisa Clark

Louisa “Lou” Clark egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse. Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi “kastélyban” kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük – és a szívük – nem várt módon változik meg.

Voice from the Stone (utómunkálatok)
Év: 2016
Szerep: Verena

A rejtélyes és izgalmas történet az ’50-es években, Toszkában játszódik – a nővérként dolgozó Verena feladata segíteni egy fiún, aki édesanyja hirtelen halálát követően teljesen megnémult.

Above Suspicion (forgatás alatt)
Év: 2017
Szerep: Susan Smith

A megtörtént eseményen alapuló filmben egy frissen nősült fiatal FBI dolgozóról szól, akit az Appalache hegységben található városba, Kentuckyb rendelnek. Ott titkos viszonyt kezd egy elszegényedett helyi nővel, aki a legjobb informátorává válik – a lány rájön, hogy ő csak egy menekülő útvonal a férfi számára…