001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Legromantikusabb filmszerep?
28
2017. jan
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

Tegnap délután robbant a hír, miszerint Emilia Clarke ismét egy nagyszerűnek tűnő produkció női főszerepét tudhatja magáénak. Arról azonban talán elképzelésünk sem volt, hogy ez lehet a Trónok harca színésznőjének eddigi legérzelmesebb, legromantikusabb karaktere, mellyel talán örökre bevéshetné nevét a nagyok közé a The Beauty Inside remakejével.

Emilia Clarke már a szívszaggató, tavaly debütáló PCA díjas “Me Before You” drámában is bizonyította rátermettségét, nézők millióinak csalt a történettel együtt könnyet a szemébe, mégis, most a készítők egy ennél is sokkal mélyebb történettel készülnek a számunkra.

Emilia egy olyan női karaktert fog megformálni az új filmben, aki beleszeret egy férfibe, viszont az minden egyes reggel egy másik testben ébred. A film központi témája a feltétel nélküli szerelem bemutatása, az, hogy egy egy amúgy is bonyolult életben nem feltétlenül számít az időutazás vagy a test-csere. A szerelem az szerelem, még akkor is, ha egy nőnek minden nap egy másik srác (vagy lány) szemébe kell néznie, és minden egyes nap nyomasztó módon újra egymásra kell találniuk.

}