001. Home002. Emilia Clarke003. Photo Gallery004. Website004. Online
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
II. világháborús filmben bizonyíthat Emilia?
09
2016. Dec
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

Emilia Clarke tudatosan építi folyamatosan filmes karrierjét. A hírek szerint a Trónok harca elbűvölő színésznője ismét új szerepnek örvendhet hamarosan a “The Woman With Read Hair” című filmben, mely Michael Schatz második világháborús drámáján alapszik. A projekt nemrég került bejelentésre, és a Berlanti Productions nyerte meg a film elkészítésének a jogát.

Az igaz történeten alapuló film végigköveti Johanna “Hannie” Schaft életét, egy olyan fiatal nőét, aki a második világháború alatt a holland ellenálláshoz csatlakozott azt követően, hogy kirúgták az egyetemről amikor nem volt hajlandó aláírni a németekhez való lojalitásról szóló nyilatkozatot. Elhatározza, hogy az ellenállási mozgalom egyik bérgyilkosa lesz, így szembeszállva a német katonák ellen.

Még hivatalos megerősítés nincs a filmszerepről, ami azért van, mert az őt képviselő CAA & Emptage Hallett ügynökség tárgyalásokat folytat a részletekkel kapcsolatban, de remélhetőleg még az idén bejelentik női főszerepének megerősítését.

}