001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Hivatalos nyitás
02
2016. dec
Niki Hozzászólok! Oldal

Üdvözöllek Magyarország legújabb Emilia Clarke rajongói oldalán, az E-Clarke.Org weboldalon. Itt mindent megtalálhatsz a Trónok harca sztárjáról – alapvető adatokat, friss híreket, és érdekességeket is. Engem legtöbben az Always-Nina.Com oldalról ismerhettek, amely három év után idén nyáron zárta be kapuit, illetve már több, mint másfél éve a DemiLovato.Us rajongói oldalt is töretlen lelkesedéssel szerkesztem. Az új oldalammal, új témában ugyanazt a célt szeretném elérni, amit évek alatt a többivel: hogy minél több magyar megismerje ezt a fantasztikus tehetséget, és minél többen kövessétek az életét és munkásságát.

Néhány hónappal ezelőtt Shay Mitchel-lel foglalkozó rajongói oldalamat időhiány és egyéb elfoglaltságokra hivatkozva zártam be, de mivel Emiliaról nem jelennek meg nap mint nap friss hírek, úgy gondolom, nem fog nehézséget okozni a hírek gördülékeny kiírása. A domain egyébként már július óta a tulajdonomban áll, csak mivel épp akkor nyílt frissen egy Emmel foglalkozó oldal, félretettem az ötletet, és noha jelenleg is vannak működő rajongói oldalak erről a szupertehetséges, gyönyörű és elképesztő humorral rendelkező színésznőről, mégis úgy döntöttem, belevágok, remélhetően sokak örömére. 🙂

A kinézet egy régebbi fotósorozat képéből készült el, ennek ellenére remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket!

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalra, remélem visszatérő látogató leszel. További szép napot, és ne felejtsd el az oldalt Facebookon is követni!

Üdv,
Niki – szerkesztő

}