001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Han Solo film forgatás
31
2017. jan
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

A tegnapi napon (január 30) hivatalosan is megkezdődött a még mindig cím nélküli Han Soli spin-off film forgatása, erről a film rendezője, Chris Miller osztott meg információt Twitter oldalán. Ennek ellenére Emilia Clarke karakteréről még mindig nem érkezett semmilyen hivatalos információ, azonban van egy karakter a forgatókönyv szerint, amelyik tökéletesen illik a gyönyörű színésznőre, és feltehetően őt is fogja alakítani a jövő májusban érkező filmben. Ez a karakter pedig nem más, mint Doctor Aphra.

Igen, jól olvashattátok, az intergalaktikus kutatások szerint Darth Vader jobb kezét alakíthatja majd, és ha a jóslat beválik, ismét egy általa még meg nem ismert oldalát mutathatja meg a Trónok harca üdvöskéje.

Egy teória szerint Emilia nem csak sötét hajában és egyéb külső tulajdonságaiban felelne meg a karakterben – egy biztos, Dr. Aphra tökéletesen illeszkedne a történetben. Érdekesség, hogy ez a karakter csak a képregénysorozatban tűnt még csak fel, a képernyőn egyáltalán nem, így egyáltalán nem kizárt, hogy egy új, teljesen más szereplő behozatalával kívánnának a készítők új izgalmakat bevonni a filmben.

Ez természetesen egyelőre csak spekuláció, hamarosan véget ér Emilia számára a GOT forgatása, és aztán ő is elkezdhet dolgozni a már javában forgatott új filmjén, és biztosak lehetünk benne, hogy néhány héten belül a karakteréről is kaphatunk hivatalos és új információkat.

C3blfykWcAAjtOx.jpg   

Filmek > Han Solo Spin-off Film (2018) > Forgatási képek > 2017. január

}