001. Home002. Emilia Clarke003. Photo Gallery004. Website004. Online
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Emilia dobogós az IMDb 10 legnépszerűbb sztárjának listáján
05
2016. Dec
Niki Hozzászólok! Hírek

Margot Robbie és Emilia Clarke vezeti az IMDb top 10 legnépszerűbb sztárjának listáját 2016-ban. Robbie (első helyezett) és Clarke (második helyezett) azon színésznők közé tartoznak, akik erős női karakterüknek köszönhetően ezt a neves listát uralhatják – rájuk kerestek a legtöbb alkalommal a 250 millió havi egyedi látogatóval rendelkező filmekkel foglalkozó oldalon.

Margot és Emilia olyan sztárokat utasítottak maguk mögé, mint Millie Bobby Brown, Morena Baccarin, Alicia Vikander vagy Daisy Ridley.

,,Ezek a színésznők méltón ábrázolják az általuk megformált karakterek egyediségét, és nem csak az olyan közkedvelt műfajokban, mint az akció, képregény vagy sci-fi.” – mondta Keith Simanton, az IMDB vezető filmszerkesztője.

Emilia ezúttal is tartotta második helyét a listán 2015-hözt képest is, sárkány királynő szerepe mindenkit elvarázsol, de tovább növelte népszerűségét a Me Before You című új filmje is, melyben közösen játszik Sam Claflinnel.

,,Emilianak már biztos helye van egy ideje a listán a Trónok harca miatt. De nem szabad elfelejteni, hogy a Me Before You is hatalmas népszerűségnek örvend. Ez a két produkció hozta meg számára a dobogós helyet az idén.”

Az IMDB 10 legnépszerűbb sztárja 2016-ban:

1. Margot Robbie
2. Emilia Clarke
3. Millie Bobby Brown
4. Tom Hardy
5. Morena Baccarin
6. Gal Gadot
7. Alicia Vikander
8. Daisy Ridley
9. Haley Bennett
10. Leonardo DiCaprio

}