001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
Az új haj csak a szerep kedvéért van?
14
2017. feb
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

Szó szerint sokkolta a rajongókat február 11-ei megjelenésével Emilia Clarke – a gyönyörű színésznő egy szokatlan és a legtöbbek számára a legkevésbé sem előnyös frizurával jelent meg a BAFTA vacsoraesten. Bár szépsége tagadhatatlan, a Me Before You színésznőjét szinte kivétel nélkül csak negatív kritikák érték az új frizurájával kapcsolatosan, ráadásul az elmúlt években nem volt arra példa, hogy a megjelenésével ennyire mellélőjön – de talán nem véletlen az átalakulás?

Rengeteg külföldi hírportál próbálta megnyugtatni a rajongókat, hogy Miss Clarke szépérzéke egy csöppet sem csorbult, csupán az új szerep miatt vágatta rövidre a haját – ezt az is alátámaszthatja, hogy napokon belül megkezdődhet a Han Solo spinoff-film forgatása, és egyáltalán nem kizárt, hogy karaktere ezt a hajviseletet kívánja meg – Emilianak pedig talán nem volt kedve a parókával bajlódni, úgyis mindig azt viseli a GOT forgatásai alatt.

Ezt a teóriát minden esetre hamarosan igazolnia kell az induló forgatásnak, és ha a felvételek képein is ezzel a hajjal lesz látható Milly, akkor kétségtelen, hogy csak a munka miatt és idejére vágatta magának ezt az előnytelen hajat.

}