001. Legújabb hírek002. Emilia Clarke003. Galéria004. Weboldal
Búcsú az oldaltól Az első 7. évados képek Visszatérés Londonba
2017 első negyedévében érkezhet a ‘Voice From The Stone’
03
2016. dec
Niki Hozzászólok! Filmszerep , Hírek

A Momentum Pictures megszerezte Észak-Amerikában a szerzői jogokat Emilia Clarke legújabb természetfeletti thrillerét, a “Voice From The Stone“-t illetően, így végre 2017 első negyedévében már a mozikba kerülhet a produkció.

Emilia Clarke és Marton Csokas 2014-ben csatlakoztak a stábhoz, miután megkapták a szükséges pénzt a társfinanszírozásra, és elkezdődhettek a felvételek. Emilia a filmben egy nővért alakít, aki segíteni próbál egy Jacob nevű fiún, miután az édesanyja hirtelen halálának köszönhetően teljesen megnémult. A fiatal fiú édesapjával egy hatalmas kastélyban él Toszkánában, és úgy tűnik, a gonosz erő a falak közé van zárva.

A Momentum Pictures ügyvezető igazgatója, Ian Goggins megerősítette azt is, hogy megkezdték a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a tengerentúlon is bemutathassák a filmet.

,,Izgatott vagyok, hogy a film végre hamarosan a mozivászonra kerül, és hogy együtt dolgozhatok egy olyan tehetség színésznővel, mint Emilia Clarke. Emilia már számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire sokoldalú színésznő, gondoljunk csak domina szerepére a Trónok harcában, vagy furcsa de mégis szerethető karakterére a Me Before You-ban. Biztosak vagyunk benne, hogy azzal az alakításával, amelyet ebben a filmben nyújtott szintén leveszi lábáról a rajongókat.”

}